dinsdag, oktober 24, 2006

Grote paniek...

... ik was bijna al mijn fotos kwijt ! Om de een of andere reden heeft de computer van het hotel mijn geheugenkaartje om zeep geholpen. Ik kon maar een 5tal fotos van de 260 terugvinden.

Bon, Je bent informaticus voor iets, dus na enkele uren foefelen heb ik ze toch kunnen recuperen. Ik denk dat ik er een 245 tal heb kunnen terugvinden, en dat ik er dus een 15tal kwijt ben. Nog geen grote ramp dus.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Bijna gans uw reis voor niks geweest... ;-)

Anoniem zei

Nu ik hier toch ben...
Zaterdag 04 november is er in den Doetsjé de 11.11.11 quiz. Ik heb me ingeschreven om mee te doen en in de ploeg zitten de Moerie, den Troye en de Niels (en ik dus). Er is nog plek voor 1 persoon in de ploeg. Laat maar iets weten als je interesse hebt.

Jeroen Jacobs zei

Ik moet werken op diene zaterdagvoormiddag, dus ik ga niet naar occ.

Ik ga echter wel proberen om mee te doen aan de kwis :-)

Griet: Alleen reizen, het valt niet altijd mee. De eerste week wa vrij moeilijk. Vooral de combinatie van de eerste keer allen op reis, de eerste keer in Japan, en in een land waar niemand uw taal spreekt.Er zijn dagen dat ge u goed amuseert, en er zijn dagen dat ge met niemand spreekt.

Desalnietemin, Ik heb mij wel goed geamuseerd hier, maar ik ga toch content zijn als ik terug thuis ben. Ik mis ulle... :-)

Dikke kus,

Jeroen.

Anoniem zei

Ik mis u ook Jeroen ;-(

Ik zal héél content zijn als ge terug zijt. Terug samen pintjes pakken in 't Centrum en slechte films zien.
Ik kijk er al naar uit.
Er staan ons nog mooie tijden te wachten...